Acer Aspire X C-605

€ 229,99

Compact design
Eenvoudig te plaatsen en past overal: of het nu op een plank in de boekenkast is of op een hoek van uw bureau of onder uw bureau, deze compacte pc past overal. Deze Acer Aspire X C-605 computer is perfect voor het opslaan van films en media, als gamecomputer, als oefencomputer in de kinderkamer, of als huiswerkcomputer op een krappe studentenkamer.

Topkracht
Taken uitvoeren, programma's kijken, ontspannende games spelen en contact houden met vrienden: dit alles is zeer eenvoudig met de nieuwe Intel® Core™ i5-4460 processor en een Intel® HD Graphics 4600 grafische kaart. Druk op de aan-uitknop met het blauwe lampje en u bent heer en meester in uw eigen wereld.

Genieten in HD
De Acer Aspire X C-605 is verrassend compact en zit boordevol entertainment. Dit is uw HD-multimediacenter Daarnaast kunt u de multimedia eenvoudig op een groot scherm weergeven via de geïntegreerde HDMI®-poort op elke desktopcomputer uit de Aspire X-serie.

Uitbreidbaar
Maar liefst 8 GB DDR3-geheugen zorgt voor razendsnel entertainment, gamen en ontwerpen. Breng media eenvoudig over van uw digitale apparaten dankzij de kaartlezer aan de voorzijde of de snelle USB 3.0-poorten.

Aantal
Op voorraad

Intel Core I5-4460 max. 3,2 GHz
8GB DDR3 werkgeheugen
1000GB HDD
DVD Brander
Intel Graphics 4600
High-definition audio
Intel Pro Gigabit LAN + Wifi
4x USB2.0 2x3.0
Vga & HDMI
Windows 10
Garantie 6 maanden
BTW/Marge  Marge

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie