SAMSUNG Galaxy Tab A 10.5 2018 64GB WiFi Zwart

€ 289,99

Met de Samsung Galaxy Tab A 10.5 bekijk je je favoriete series in Full HD en gebruik je de nieuwste apps. Het scherm van de nieuwe Tab A is wat groter dan dat van zijn voorganger (Tab A 10.1 inch), maar dankzij de dunnere randen is de tablet zelf nauwelijks groter geworden.

Aantal
Laatste items in voorraad

Beeldschermdiagonaal: (26,67 cm)
Beeldresolutie: 1920 x 1200
Batterijduur: tot 15 uur
Gewicht: 529 g
Opslag: 64 GB

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een 10.5 inch TFT LCD display, wat het scherm 10% groter maakt dan zijn voorganger. Naast het formaat van het scherm, is ook de behuizing aangepakt, met een slanker design en een strakkere afwerking is de Tab A 10.5 een tablet om in te lijsten. Wat ook mogelijk is, met de bij te bestellen POGO Charging Dock tover je de tablet om tot een fotolijst waar je onder andere jouw favoriete foto’s op af kan laten spelen. De foto’s schiet je met de Tab zelf, dankzij de 8 megapixelcamera met flits en de 5 megapixel frontcamera, welke ook ideaal is om Skype gesprekken mee te voeren.

Dankzij de 4 GB aan werkgeheugen en 1.8 GHz octa-coreprocessor is de Tab A uitermate geschikt om allerlei verschillende taken uit te voeren. Zo gebruik je bijvoorbeeld de Tab voor het maken van notities, browsen op het web, spelen van games en het kijken van films. De laatste twee komen extra tot hun recht dankzij de Dolby Atmos Surround Sound dat de Tab produceert dankzij de vier speakers die zich op iedere hoek van de tablet bevinden. Zo is de Tab A 10.5 van alle markten thuis, en gebruik je hem zowel zakelijk als privé. Zelfs aan de kinderen is gedacht met een uitgebreidere versie van ‘Kids Mode’, waar kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en leren. Daarbovenop kan je dankzij de 7300 mAh batterij tot wel 14.5 uur achtereen video’s kijken, én beschikt de tablet over ‘fast charging’, waardoor je snel weer door kan.

Specifieke referenties