Lenovo IdeaPad 3 14ADA05 (81W0006KMH)

€ 379,99

Een allround laptop!

Bent u op zoek naar een allround laptop waarmee u de komende jaren vooruit kunt? Met de Lenovo IdeaPad 3 kunt u meer dan eenvoudige taken zoals tekstverwerken en surfen op het internet aan. Werk in Word en PowerPoint terwijl u naar uw favoriete muziek luistert via Spotify. De Lenovo IdeaPad 3 kan eenvoudig multitasken dankzij de combinatie van de AMD A4-3020E processor, het 4 GB werkgeheugen en de opslagcapaciteit van 128 GB.

Dankzij een de lange batterijduur gaat de Lenovo IdeaPad 3 een hele (werk)dag mee op één batterijlading. De Dual-band Wi-Fi verbinding zorgt voor een groot draadloos bereik en hogere snelheden. Als u op zoek bent naar een allround laptop voor een scherpe prijs heeft u met de Lenovo IdeaPad 3 beet. Met Windows 10, dat standaard is geïnstalleerd op de IdeaPad kunt u in een vertrouwde omgeving aan de slag.

De Lenovo IdeaPad 3-serie bevat een aantal unieke kenmerken die goed van pas komen. Luistert u graag naar muziek? De ingebouwde speakers met Dolby Audio™ verbeteren het geluid, waardoor alles goed klinkt. Even geen zin om voor de camera te verschijnen? Dan kunt u de webcam afsluiten met de privacy shutter. Ook heel handig: Met Lenovo Q-Control wisselt u moeiteloos tussen de Max-modus, waarin de processor de snelste prestaties levert, en de Stealth-modus voor de stilste werking en een langere batterijduur.

Geniet van uw favoriete Netflix-serie in goede kwaliteit dankzij het 14 inch Full HD beeldscherm. De Anti-glare afwerking van het scherm zorgt ervoor dat u geen last heeft van schitteringen of weerspiegeling.

Aantal
Laatste items in voorraad

  • 14 inch Full-HD beeldscherm
  • AMD A4-3020E processor
  • 4 GB werkgeheugen
  • 128 GB SSD
  • AMD Radeon™ Graphics (onboard)

Specifieke referenties

6 andere producten in dezelfde categorie