Retourneren en Garantie

Retourneren

Als consument heeft u bij het kopen op internet recht bij ons op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u het product terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzonderingen hierbij zijn bijvoorbeeld op maat geassembleerde pc’s en software, deze kunnen niet worden geretourneerd.

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de afkoelingsperiode zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Er dient altijd een aanvraag te worden ingediend via de email voordat u een product retourneert.

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag aan u terugbetalen exclusief de verzendkosten naar u toe. Daarvoor ontvangen wij graag uw bankrekeningnummer.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

•U het product niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest. 

• Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.

• Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd inclusief verpakking.

Speciale gevallen waarbij u geen gebruik kunt maken van het herroepingsrecht:

• Producten die speciaal voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties en systemen met aangekochte Windows licentie’s. Ook wanneer u er voor hebt gekozen om als optie een andere besturingssysteem te kiezen.

. Producten uit de magazijn opruiming.

Wij zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:

• Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.

• Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).

•Onderdelen ontbreken in de retourzending.

• Wanneer er eigen software of een update is geïnstalleerd waardoor er een andere windows versie erop is gekomen of persoonlijke instellingen zijn veranderd, zullen we een nieuwe installatie  moeten uitvoeren en zal er €35,00 kosten in rekening worden gebracht.

Op een pakket dient de afzender te zijn vermeld, indien er geen afzender is vermeld zullen wij het pakket weigeren.

Garantie

Aldaar wij een grote verscheidenheid aan soorten producten leveren, van nieuwe apparatuur, gebruikte apparatuur, demo apparatuur en configureerbare apparatuur geldt er bij ons geen algemene garantietermijn anders dan de wettelijk voorgeschreven garantietermijnen.Derhalve verzekeren wij u ervan dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen en vrij van gebreken zullen zijn.

Bij elk product op deze website is een vermelding opgenomen van de geldende garantietermijn van dit specifieke product, deze kan u ten alle tijde terugvinden op de productdetailpagina.

Verzorgen jullie ook garantie op de accu?

Bij nieuwe notebooks is de garantie op de accu afhankelijk van de fabrikant. Dit kan variëren van bijvoorbeeld 9 maanden tot 12 maanden. Al onze gebruikte en tweedehands laptops worden geleverd met een garantie van minimaal 3 maanden op de accu. Dit houdt in dat de accu gedurende deze 3 maanden onder normale gebruikersomstandigheden minimaal 30 minuten moet mee kunnen gaan. Hierdoor weet u dus zeker dat u ook met een gebruikte laptop kwaliteit koopt.